Головне меню
Як спіймати рака?
12.05.2020, 21:38

Папороть - це досить відома рослина, яке поширена в лісових масивах нашої країни, але не всі знають, що ця рослина може використовуватися в кулінарії. Перш за все мова йде про папороть під назвою орляк, відмінною рисою якого є листя, яке нагадує пір"я, що формують трикутну форму. 

Вікіпедія подає 8 видів папоротей, які можна використовувати в їжу, посилаючись на досвід окремих країн у використанні різних видів папоротей в традиційній кухні

04.05.2020, 21:10

Корінь кульбаби включає в себе масу корисних інгредієнтів, які надають сприятливий вплив на здоров'я. Його використовують для приготування цілющих напоїв. Кава з кульбаби користується особливою популярністю. Вона відрізняється приємними смаковими властивостями, але не містить в своєму складі кофеїн.

23.03.2020, 22:09

Свою назву трутовики отримали тому, що з них досить тривалий історичний період виготовляли трут - матеріал, для займання якого достатньо однієї іскри.

Трутовиками називається вид грибів, які ростуть на деревах, отримуючи енергію для життєдіяльності з тіла дерева. Це свого роду деревні паразити, які послаблюють дерево, але не вбивають його. Термін життя гриба трутовика становить до 10 років. Живуть трутовики на різних хвойних і листяних деревах, але найбільше їм подобаються берези. За зовнішнім виглядом трутовики нагадують півсферу розміром до 40 см.

11.02.2020, 15:48

Про досвід туриста можна судити по розведеному ним вогню. Недосвідчений турист зазвичай, зваливши все на купу, розкладає один і той же вид багаття для сушіння білизни, готування їжі і обігріву. Звичайно, розвести величезне багаття - весело, але вкрай неефективно. Це марна трата дров і тепла, і для приготування їжі він не дуже підходить.

22.01.2020, 12:08

Незважаючи на стрімкий розвиток технологій, людина все ж не може обійтися без живого вогню. Життя сповнене сюрпризів і несподіванок, тому буде незайвим знати як добути і утримувати вогонь в непередбачених ситуаціях.

« 1 2 3 4 ... 51 52 »